Receptury pokrmů se zvýšeným obsahem vlákniny : pro školní stravování i dospělé

Autor/ka
Rok vzniku:
1993
Jazyk dokumentu
Čeština
Druh dokumentu:
Monografie a sborník
Online dostupnost
Ne
Podrobnosti o dokumentu

Příručka kuchařských receptů se zvýšeným obsahem vlákniny pro školní i domácí stravování.

Karásek, Karel. Receptury pokrmů se zvýšeným obsahem vlákniny: pro školní stravování i dospělé. [Praha]: Společnost pro výživu, 1993. 117 s.

Související obsah

Další informace související s tématem naleznete ve videorozhovoru:

TOMEŠOVÁ, Jitka a SIRIUS. Nevhodné stravovací návyky u dětí a životní styl rodiny. In: Šancedětem.cz: youtube kanál [online]. Praha: Sirius, 2011-, publikováno: 31. 03. 2014 [cit. 2014-04-07]. ISSN 1805-8876. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=8s8_xK1HWtw.

a/nebo článku:

TOMEŠOVÁ, Jitka a SIRIUS. Nejčastější nedostatky ve stravování dětí. In: Šancedětem.cz [online]. Praha: Sirius, 2011-, publikováno: 1. 4. 2014, aktualizováno: 2. 4. 2014 [cit. 2014-04-07]. ISSN 1805-8876. Dostupné z: /srv/www/content/pub/cs/clanky/nejcastejsi-nedostatky-ve-stravovani-deti-117.html.

Zdroj dat
http://aleph.vkol.cz/F?func=find-c&ccl_term=sys=000867694&local_base=svk01