Význam domácí přípravy pro začínajícího školáka

Autor/ka
Rok vzniku:
2014
Jazyk dokumentu
Čeština
Druh dokumentu:
Monografie a sborník
Online dostupnost
Ne
Podrobnosti o dokumentu

Publikace Význam domácí přípravy pro začínajícího školáka je určena především rodičům i ostatním členům rodiny budoucích školáků, ale také rodičům dětí, které již do školy začaly chodit. Dobře poslouží také učitelům dětí prvního stupně i učitelům předškolních zařízení, kteří chtějí své svěřence pro školu dobře připravit. Užitečná může být pro všechny trenéry, lektory a vychovatele dětí, které zahájily nebo zahájí školní docházku. Je využitelná sociálními pracovníky či opatrovnickými soudci, pro získání lepšího vhledu do náročné životní situace, kterou je pro dítě počínající školní docházka. Snad lze říci, že může být užitečným textem také pro psychologickou a pedagogickou obec, a to především pro studenty a pro dětské psychology či speciální pedagogy.

Obsah publikace a její náhled jsou k dispozici na odkaze: https://www.palmknihy.cz/downloadable/download/linkSample/link_id/41688/.

Šulová, Lenka [et al.]. Význam domácí přípravy pro začínajícího školáka. Vyd. 1. Praha: Wolters Kluwer, 2014. 248 s. ISBN 978-80-7478-542-9.

Zdroj dat
https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002623701&local_base=NKC